Ansvarsavtal

E&T Hundägarutbildning

VI TRÄNAR MED GLÄDJE

Ansvarsavtal

ANSVARSAVTAL MELLAN DELTAGARE E&T KURSVERKSAMHET OCH E&T HUNDÄGARUTBILDNING


1. VACCINATION


-Jag intygar att min hund vid kursstarten är vaccinerad mot valpsjuka, smittsam leverinfektion och parvo enligt SKKs rekommendationer. Önskvärt även mot kennelhosta


2. ANMÄLNINGSAVGIFT OCH BINDANDE ANMÄLAN


- Jag är införstådd med att anmälan är bindande och att 200 kr av kursavgiften, 500 kr vid träningshelg,är anmälningsavgift, som ska betals när jag anmäler mig och fått bekräftelse att jag är med på kursen. Anmälningsavgiften betalas till bg 218-6237 glöm inte att skriva ditt namn på inbetalningen. Resterande summa betalas mot faktura innan kursstart.

- den sk Anmälningsavgiften återbetalas inte vid återbud oavsett anledning. - att återbud ska ske via mail, sms eller telefon och jag är att betrakta som avanmäld då jag fått bekräftelse från E&T. - Jag förstår att återbud senare än 7 dagar innan första kursdag/träningsdag (för träningshelg senare än 30 dagar) innebär att full deltagaravgift ska betalas. Återbetalning sker då endast mot uppvisande av veterinär- eller läkar-intyg.


3. ANSVAR


- Jag bekräftar att jag deltar på kursen på eget ansvar och att jag själv är ansvarig för ev. skador som jag eller min hund orsakar. - Jag kommer inte att begära ersättning av instruktören eller E&T Hundägarutbildning om jag eller min hund skulle bli skadade i samband med kursen. - Jag är själv ansvarig för att jag och min hund är tillräckligt försäkrade


4.LÖPTIKAR


- jag är införstådd med att löptikar (med byxor inomhus)är välkomna men tikar i höglöp får vara kvar hemma (vanligen mellan dygn 12-20)


5.ÖVRIG INFO


Priserna gäller för en deltagare med en hund. Familjemedlemmar till en deltagare går gratis som åskådare. Åskådare (som inte tillhör deltagares familj) utan hund, halva priset.

Skriv ut och ta med påskrivet till första kurstillfället

Datum: ____________________Namn:________________________________